maanantai 11. tammikuuta 2016

Wildlife, Lappi


Opastettua eläinten ja lintujen katselua ja kuvausta Ranualla marraskuusta maaliskuuhun joka lauantai kello 11:00 alkaen. Säävaraus.



Ohjelman kesto ja reitin kuvaus
Koko ohjelmaan kuluu aikaa noin 7 tuntia. Tapaamis- sekä lopetuspaikka on RanuaZoo -eläinpuistossa sijaitseva safaritalo ja retkellä ajamme RanuaZoosta Saukkojärvelle ja takaisin. Saukkojärvellä käytössämme on erämökki, jossa syömme eväät. Retkellä ajetaan kolmipaikkaisilla moottorikelkoilla noin 50 kilometriä valmista valaistua reittiä pitkin. Moottorikelkan käyttöä opastaa kokenut ja ammattitaitoinen opas, ja moottorikelkan kuljettamiseen vaaditaan traktorikortti.

Hinnat
aikuinen 80€
lapsi 10-18v. 50€

Kohderyhmä ja palvelukielet
Kohderyhmä on yli 10-vuotiaat harrastelijavalokuvaajat sekä lintubongarit. Opastusta saa suomen, englannin, ruotsin ja saksan kielillä.

Varusteet
Asiakkaat saa yrityksestä eväspussin sekä kaikki retkellä tarvittavat varusteet ja välineet (kengät, haalarin, hanskat, kypärän ja kypärähupun). Mukaan pitää itse ottaa lämmin aluskerrasto ja villasukat. Saarijärven erämökillä on ulkohuussi ja nuotiopaikka.


Ohjelman kuvaus
Retkellä näet ja koet upeaa Lapin talvista metsää, sen eläimistöä ja kasvistoa sekä pääset nauttimaan moottorikelkka-ajelusta. Tällä retkellä usein nähtyjä lajeja ovat ilves, poro, jänis, kettu, tunturipöllö, lapinpöllö, huuhkaja sekä sinirinta.