tiistai 11. huhtikuuta 2017

Ammattikoulu: CHECK!


Noniin. Tän bloggauksen vielä kirjotan, haen työssäopinohjaajaltani nimen viimeiseen paperiin, pistän paperit postiin ja sitten niin. Ammattikoulu käyty.

Kolme vuotta meni kyllä tosi nopeesti, hienoja ihmisiä ja kivoja juttuja ja paljon ihania muistoja on mahtunu matkan varrelle. Koulu on koetellu kyllä useesti ja ottanu välillä enemmän kun antanu, mutta nyt kun kaikki työ on takana päin niin fiilis on pelkästään hyvä!

Tämän koulutuksen ansiosta oon laittanut itseni niin monesti mukavuusalueeni ulkopuolelle ja löytänyt itseni sellasista tilanteista mihin en ikinä itse olisi ryhtynyt, mutta joihin nyt olen tyytyväinen. Koulussa pakotettiin tekemään tehtäviä, kirjoittamaan blogia, olemaan aina läsnä, etsimään työssäoppipaikkoja ja tekemään pitkiä harjoitteluita, ja nyt saan itse valita mihin harjoittelupaikoistani menen töihin nyt valmistumisen jälkeen, eli ei mitään ihan turhaa hommaa.

Nyt valmistujaismekkokaupoille ja uutta kohti. Tästä on superhyvä jatkaa, iso kiitos kaikille opettajille ja kanssaopiskelijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti