maanantai 9. toukokuuta 2016

1. viikkotehtävä


Perehtyminen työssäoppipaikkaan

1. Hoplop Oy on vuonna 2005 perustettu franchising-periaatteella toimiva liikuntaseikkailupuisto. Intera on Hoplopin enimmistöosakas, ja toimitusjohtajana toimii Maarit Pulkki.

2. Liikeidea on sisätiloissa oleva liikuntaseikkailupuisto kaiken ikäisille. Tarkoitus on tarjota mielekästä tekemistä koko perheelle ympäri vuoden. Osa leikkialueen paikoista on vaativia ja niiden on tarkoitus kehittää lapsen motorisia taitoja ja toimintakykyä. Lisäpalveluina on toimipisteestä riippumattomasti syntymäpäivien järjestämistä sekä kahvila, ja joissain paikoissa myös lastenhoitopalveluita.

3. Henkilökunta Tampereen toimipisteessä on pääsääntöisesti toisen asteen koulutuksesta valmistuneita, juuri työelämään siirtyneitä naisia. Minkään tietyn alan koulutusta ei vaadita, mutta asiakaspalvelutaidot olisi hyvä hallita. Kielitaitokin tulee välillä todella tarpeeseen, mutta pelkällä englannilla pärjää pitkälle jos tuntee yrityksen perussanaston.

4. Toiminnan laatua seurataan aktiivisella asiakaspalautteen keräämisellä ja sen huomioimisella. Keittiön puolella laatua valvotaan omavalvonnalla. Hoplopin johto on yrityksen asioissa yhteydessä toimipisteiden esimiehiin, joka sitten välittää tietoa muulle henkilökunnalle. Tampereella tiedotus kulkee työporukan kesken suullisesti sekä Whatsappissa. Uudet työntekijät perehdytetään kertomalla ja opettamalla yrityksen asioita, ja lisäksi heille annetaan luettavaksi Tervetuloa töihin Hoplopiin! -niminen kirjanen joka kertoo Hoplopista yrityksenä ja sen toimintatavoista. Työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään huolta tyky-päivillä ja huolehtimalla että välit kaikkien osapuolten kanssa ovat hyvät, että kaikkien on hyvä olla osana työporukkaa. Kaikista pienistäkin asioista kesustellaan työpaikalla esimiehen ja muiden työntekijöiden kanssa. Hoplop tunnetaan iloisena ja hyväntuulisena leikkipaikkana, jossa kaikilla on kivaa, ja tätä kuvaa ylläpidetään asiakaslähtöisellä palvelulla ja iloisella mielellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti