sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Ensimmäinen respaviikko


Ensimmäisenä päivänä vastaanotossa olin turvallisuuskoulutuksessa. Harjoittelimme esimerkiksi alkusammutusta, ensiaputaitoja ja toimintaa evakuointitilanteessa. Oli kiva, että turvakoulutus osui ensimmäiseen päivään, niin koko talo ja muu henkilökunta tuli kerralla paljon tutummaksi!

Ensimmäisellä viikolla olin sekä aamu- että iltavuoroissa ja sain vähän enemmän kiinni Opera-ohjelman käytöstä. Koko viikko meni harjoitellessa erilaisia juttuja ja koitin kovasti opetella eri paikkojen aukioloaikoja ja muuta tarpeellista mitä respasta yleensä kysytään. Viikko oli kiireinen ja oli paljon isoja tapahtumia, joten en paljon kerennyt harjoittelemaan tietokoneella, mutta loppuviikosta kerkesin onneksi jo hyvin harjoitella uloskirjausta.

Kaikki työkaverit on ottanut tosi ihanasti vastaan ja kaikki jaksaa aina auttaa ja nähdä vaivaa sen eteen, että oppisin! Tuntuu, että kaikki on ottanut vastuuta siitä että opin, ja jokainen vuorollaan aina kertoo ja näyttää uusia juttuja. On helppo olla aloittelija kun ympärillä on paljon ammattitaitoisia ja ystävällisiä ihmisiä auttamassa ja opettamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti