maanantai 7. marraskuuta 2016

Yksilöllinen monille


Toinen työssäoppiviikko on jo ohi ja kolmas alkoi eilen. Eilen pääsin vihdoin aloittamaan sen mitä olen eniten tältä harjoittelulta odottanut, eli opettelemaan työtä vastaanottotiskin takana. Ensimmäisten viikkojen aikana olen oppinut ymmärtämään, mitä hotelliketjun iskulause yksilöllinen monille oikeasti tarkoittaa.


Ensimmäisellä ja toisella viikolla olin huonesiivouksella ja aamupalalla. Eli siis siivouksella vaihdettiin lakanoita, pestiin vessoja, imuroitiin käytäviä, täytettiin minibaareja ja pidettiin huolta huoneiden yleisestä siisteydestä. Aamupalalla keiteltiin kymmeniä litroja kahvia joka aamu, käytiin kaatamassa asiakkaille kahvit pöytään, siivoitiin astioita ja tehtiin aamupalakatteet. Koska aamupala kesti vain alle neljä tuntia, jäin aamupalan jälkeen lounaalle tekemään tunteja täyteen. Lounaalla työ oli hyvin pitkälti astioiden keräilyä pöydistä.

Kaikkein kivointa on ollut tyytyväiset asiakkaat ja suora positiivinen palaute omasta palvelusta. Tykkään tosi paljon myös siitä, että asiakkaita on monesta maasta, niin saan puhua paljon englantia!

1 kommentti:

  1. Hyvä Veera :) Avaahan seuraavassa viikkoblogissasi, mitä käytännössä tarkoittaa hotellin "yksilöllinen monille" -lupaus.

    VastaaPoista