maanantai 20. helmikuuta 2017

Ravintolakuulumisia


Neljäs, viides ja kuudes viikko ravintolassa on mennyt tosi hyvin. Työkavereista on tullut tutumpia, ja se helpottaa omaa oppimistakin kun tuntee muut ja tietää että keltä vaan voi kysyä mitä vaan. Olen oppinut hirveesti uusia juomia mistä en koskaan ennen ollut kuullutkaan, osaan konjakkivalikoimamme pian ulkoa (ainakin melkein) ja viskien nimet osaan kohta lausua. Olen myös tehnyt jotkut juomat niin väärin, että ne on mennyt suoraa viemäriin ja kädestä pitäen on näytetty miten ne tehdään oikein, mutta sillähän sitä oppii...

Saan myös vähän ohi aiheen tosi hyvää oppia ala carte tarjoilusta, joka sekin oli täysin vierasta ennen tätä harjoittelua, mutta nyt sujuu ihan kohtalaisen hyvin. Mikään harjoittelu ei ole ennen vaatinut näin paljon työtä ja voimia, mutta onnistuneen päivän jälkeen on aina kiva kuitenkin olla oppimassa just tässä paikassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti