keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Grill It! Tampere


Vastaanoton harjoittelun päätyttyä pomppasin suoraan tiskin toiselle puolelle hotellin ravintolaan suorittamaan juomien myyntiä ja tarjoilua. Ravintola on siis ruokaravintola Grill It!, joten juomien myynnin lisäksi tarjoilen lautasilta.

Ensimmäisen viikon olin aamuvuorossa, ja sain pehmeän laskun harjoitteluun. Opettelin lähinnä talon tapoja, kassajärjestelmää, ruoka- ja viinilistoja ja koitin oppia mistä löydän mitäkin. Ensimmäinen viikko meni ihan kivasti. Toisella viikolla aloitin iltavuorot. Työaika sijoittuu sinne alkuillan ja puolen yön välille, eli rytmit on ainakin hyvin sotkettu! Ensimmäinen iltaviikko meni hyvin, oli muutamia isoja ryhmiä ja ravintola illat täynnä. Olen oppinut tekemään yleisimmät juomat ja tuntemaan vähän meidän viinejä, mutta tässä kyllä riittää opittavaa varmasti aina sinne huhtikuulle asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti