tiistai 1. syyskuuta 2015

Tuoteseloste museo-opastuksesta


Opastettu kierros Bonk-museossa.

Opastuskierroksen aikana asiakkaille selviää hauska tarina Bonkin suvusta ja käyttötarkoitus kaikille museon ihmeellisille koneille ja laitteille, museorakennuksen historiaa, tarina "idean isästä" sekä Bonkista yrityksenä.



Paikka
Paikkana toimii Bonk-museo.
Siltakatu 2, 23500 Uusikaupunki

Aukioloajat
Museo on auki kesäkuun alusta juhannukseen tiistaista lauantaihin kello  11-15. Juhannuksen jälkeen aukioloajat muuttuvat ja museo on auki joka päivä kello 10-18. Elokuun puolessa välissä ajat vaihtuvat taas tiistaista lauantaihin kello 11-15, ja elokuun lopussa museo sulkeutuu. Aukioloaikojen ulkopuolella museo on auki sopimuksen mukaan.

Minimikokoa ryhmälle ei ole. Opastus pidetään vaikka vain yhdelle asiakkaalle, jos hän niin haluaa. Maximikoko ryhmälle on 50 asiakasta, koska museoon ei saa kerrallaan tulla ihmisiä sisään enempää.

Hinnat
Pääsylippujen hinnat:
aikuiset 8€
opiskelijat ja eläkeläiset 5€
lapset 4-12v 3€
Yli 10 hengen ryhmille -10% lipun hinnasta

Aukioloaikoina tapahtuvat opastetut kierrokset kuuluvat lipun hintaan ja kestävät noin 20 minuuttia. Aukioloaikojen ulkopuolelle varatut opastetut kierrokset maksavat pääsylippujen lisäksi 25€/ryhmä, ja tällä kierroksella opastus kestää noin 45 minuuttia.

Lisämaksusta saat ryhmällesi vaikka kahvitarjoilun ja pientä purtavaa. Museossa on myynnissä myös erilaisia Bonk-tuotteita.

Kielet
Opastus on mahdollista saada suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Lisäksi tarina on mahdollista saada itse luettavaksi saksaksi, venäjäksi ja puolaksi.

Lisätietoja
Museon pihalla on vanhaan puuverstaaseen rakenneltu lasten työpaja, jossa kaikki voi itse rakennella erilaisia koneita ja laitteita. Työpajassa on myös viikoittain vaihtuvia kilpailuja, ja voittajat palkitaan Bonk-tuotteilla! Kesän aikana järjestetään myös yökierros, jossa Bonkin suvun miehet kertovat itse tarinaansa. Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse osoitteesta bonkmuseo@uusikaupunki.fi

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti